Anasayfa   Duyurular   Site haritası   
YEŞİL GYO  |  YATIRIMCI KÖŞESİ  |  PORTFÖY  |  GYO SEKTÖRÜ  |  BASIN ODASI  |  İLETİŞİM     

  DUYURULAR

"Gayrimenkul Zirvesi 8" Konferansı (4-5 Haziran 2008)

Y&Y GYO'nun sponsor olarak destek verdiği Gayrimenkul Zirveleri, düzenlenmeye başladığı 2000 yılından beri, Türkiye'de gayrimenkul sektörünün gündemini belirlemiş ve tüm sektör tarafından benimsenerek geleneksel bir hale gelmiştir.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Urban Land Institute (ULI), National Association of Real Estate Investment Trusts (NAREIT), European Public Real Estate Association (EPRA)'nın katkılarıyla düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi 8, 4-5 Haziran 2008 tarihlerinde Swissotel'de gerçekleştirilmiştir. Uluslararası gayrimenkul yatırımcılarını buluşturan zirve, GYO'ların yanı sıra yatırım danışmanlık, inşaat, proje yönetimi, finans şirketleri ve üniversitelerin ilgili bölümlerinin katılımıyla tüm gayrimenkul sektörünü bir araya getirmiştir.

"Türkiye'nin 100 Yıllık Gayrimenkul Potansiyeli" başlığıyla zirvede Türk gayrimenkul sektöründe "Dar Gelirlilerin Konut İhtiyacı ve Çözüm Önerileri", "Türkiye'de Perakende Pazarı ve AVM'ler için Öngörüler 2015" ve "İller için Öngörüler 2015" konulu araştırma raporları kamuoyuna sunulmuştur.

Sektörün bugünkü durumu ve sorunları detayları ile ele alınarak, geleceğe dönük beklentiler dile getirilerek, çözüm önerileri değerlendirilmiştir.

« Duyurulara geri dön


Copyright©2011 Yeşil GYO