Anasayfa   Duyurular   Site haritası   
YEŞİL GYO  |  YATIRIMCI KÖŞESİ  |  PORTFÖY  |  GYO SEKTÖRÜ  |  BASIN ODASI  |  İLETİŞİM     

  DUYURULAR

Kurumsal Yönetim Derecelendirme Raporu; Notumuz 8,16 (2009)

Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) lisansı ile kurumsal yönetim derecelendirme faaliyetinde bulunan SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., Şirketimiz için 18.04.2008 tarihinde 8,16 olarak belirlemiş olduğu Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notunu yeni derecelendirme döneminde 8,16 olarak teyit etmiştir.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Kurumsal Yönetim İlkeleri", derecelendirme metodolojisinin temelini oluşturmaktadır. Gerçekleştirilen iyileştirme çalışmaları, şirketimizin kurumsal yönetim ilkelerine önemli ölçüde uyum sağlamış olduğunu, gerekli politika ve önlemleri uygulamaya koyduğunu göstermektedir.

Belirlenen 8,16'lık not; şirketimizin kurumsal yönetim ilkelerine verdiği önemi ve bunu sürekli ve dinamik bir süreç olarak yürütmedeki istekliliğini belirtmektedir. Bu doğrultuda son derecelendirme notunun tahsis edilmesinden bu yana geçen oniki aylık süre içindeki performansı göz önüne alınarak, şirketimizin kurumsal yönetim derecelendirme notu teyit edilmiştir.

Y&Y GYO'nun stratejisi; şirket büyüme hedefleri doğrultusunda kurumsal yönetim ilkelerini uygulayarak organizasyon yapısı ve yaşam kalitesini yükselten projeleriyle ilk üç GYO'dan biri olmaktır.

« Duyurulara geri dön


Copyright©2011 Yeşil GYO